Betrouwbaar datanetwerk in uw bedrijfspand

Om uw bedrijfsprocessen goed te laten verlopen is een goed functionerend datanetwerk van groot belang. In veel gevallen zijn de kleinste aanpassingen al genoeg, in andere gevallen moet het gehele datanetwerk vernieuwd worden. Voor u en uw klanten is het erg prettig dat u op alle plekken in uw bedrijf een goede internet verbinding heeft.

Lees meer

Onderhoudstips elektrische installatie

Een onderneming is nergens zonder een goede en veilige elektrische installatie. Het is essentieel voor de verlichting, verwarming, ventilatie en beveiliging binnen uw bedrijf. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het van groot belang is om de installatie goed te onderhouden. Wij hebben de belangrijkste onderhoudstips op een rijtje gezet.

Lees meer

Elektrische installatie laten keuren

Eens in de zoveel tijd moet de elektrische installatie in uw bedrijf worden gekeurd. Laat dit door een gecertificeerd bedrijf doen, zoals Mazurel. Onze inspecteur maakt een rondje door het bedrijf en keurt de elektrische apparatuur. De inspecteur zal u tips geven om de brandveiligheid te verbeteren binnen het bedrijf. Na het bezoek zal de inspecteur een rapportage mak…

Lees meer

Soorten noodverlichting voor uw onderneming

Noodverlichting is een vorm van verlichting dat automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van de stroom. Welke noodverlichting is voor u de juiste? In dit artikel vertellen wij u over de verschillende verlichtingen.

Lees meer