Winkelinstallaties

Mazurel heeft veel ervaring op het gebied van winkelinstallaties. Wij bieden u een compleet pakket aan. Of het nu gaat om een aanpassing, verbouwing of nieuwbouw; er is een oplossing voor elk budget.

Mazurel heeft veel ervaring op het gebied van winkelinstallaties. Wij bieden u een compleet pakket aan. Of het nu gaat om een aanpassing, verbouwing of nieuwbouw; er is een oplossing voor elk budget.

Complete installatie

Wij verzorgen winkelverbouwingen, complete elektrische installaties en datacommunicatie voor winkels. Maar ook voor het lichtplan van de winkel kunt u bij ons terecht. Dit plan stellen wij op samen met onze partner, zodat het lichtplan aansluit op de wensen en de winkel perfect wordt uitgelicht. 

In een winkel zijn diverse installaties mogelijk en nodig. Van het aanleggen van een vluchtplan, tot verlichting in de personeelsruimte. Winkels vragen om een specifieke verlichting, de producten in de winkel moeten mooi worden uitgelicht en de winkel moet een aantrekkelijke uitstraling hebben. Hier adviseren wij u graag over. Daarnaast is er in een winkel een aansluiting nodig voor de elektrische apparatuur zoals kassa’s en de mogelijkheid om de webshop in de winkel te tonen. Hiervoor is een datacommunicatie- en computernetwerk nodig.

Mazurel verzorgt de volledige winkelinstallatie van A tot Z. Zo hebben wij voor winkelinstallaties een speciale 24-uurs service en storingsdienst. Winkels met een storing of probleem kunnen 24/7 bij Mazurel terecht. Wij hebben voor diverse ketens de winkelinstallatie mogen verzorgen. Bekijk hier de referenties en projecten die wij hebben uitgevoerd.

Meer weten?

We hebben al veel klanten blij kunnen maken met ons werk. Wilt u meer weten of heeft u vragen over winkelinstallaties? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0299 - 42 10 24 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.