Keurmerken

VCA-gecertificeerd

Mazurel Installatietechniek is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en zorgt ervoor dat aannemers veiliger werken. Mazurel beschikt over het VCA certificaat en hiermee garanderen wij veiligheid op de werkvloer, zowel in ons eigen pand als bij onze klanten. Wij houden periodieke keuringen op ons gereedschap en beschikken over een VCA/BHV diploma. U kunt erop vertrouwen dat de werkzaamheden die wij uitvoeren de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen. 

Lid van Techniek Nederland

Naast VCA-gecertificeerd zijn wij lid van Techniek Nederland. Dit is een werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en elektrotechnische detailhandel. Als lid van Techniek Nederland weet u zeker dat wij goede producten en diensten leveren, want dat is waar Techniek Nederland zich voor inzet. Hierdoor kunt u bij Mazurel rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid, service en professionaliteit.

 

Erkend Sterkin installateur

Mazurel is een erkende Sterkin installateur. Dit betekent dat wij aan de normen en eisen voldoen van de erkenningsregeling. Onze kennis, gereedschappen en meetapparatuur voldoen aan belangrijke eisen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat kwaliteit echt op de eerste plaats komt. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van ons vak.

Bekijk hier de website van Sterkin. 

 

Kwaliteit voor Installaties Nederland

Mazurel beschikt over een erkenning van Kwaliteit voor Installaties Nederland. Hierdoor weten onze opdrachtgevers en u als consument dat u een vakbekwame installateur inschakelt. Dankzij deze erkenning kunnen wij de kwaliteit van ons werk en bedrijf aantonen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat al het installatiewerk deskundig en veilig wordt uitgevoerd.

Bekijk hier de website van KvINL.


Geregistreerd in Duitsland

Als één van de weinige installatietechniek bedrijven mag Mazurel opereren in Duitsland. Wij staan geregistreerd als installateur in geheel Duitsland. Mazurel is aangesloten bij Das Handwerk, waardoor wij ook in Duitsland kwaliteit kunnen garanderen.