Renovatie en onderhoud

Renovatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn heel divers. Wij onderhouden en renoveren alle soorten installaties. 

Renovatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn heel divers en kunnen variëren van het vervangen van een batterij in een rookmelder tot het opknappen van een hele woning, winkel of bedrijfspand. Bij veel renovatieprojecten zijn de aanwezige elektrotechnische installaties verouderd en kwetsbaar. Dit vormt een groot veiligheidsrisico. 

De aanleg van elektrotechnische installaties moet voldoen aan steeds hogere kwaliteitseisen. Mazurel Installatietechniek is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en veiligheid. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Hierdoor staan wij garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor onze klanten.

Onderhoud van elektrische installaties

Nadat een installatie is vernieuwd is het werk nog niet gedaan. Eens in de zoveel tijd is er onderhoud nodig. Er moet bijvoorbeeld worden gekeken of de noodverlichting nog goed werkt. Dergelijk onderhoud aan bedrijfspanden, appartementencomplexen en woningcorporaties wordt verplicht gesteld door het Bouwbesluit. De controle hiervan wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door de Brandweer. Mazurel biedt hiervoor verschillende onderhoudscontracten aan.

Contact

Of het nu een groot of klein project is, Mazurel kan deze werkzaamheden geheel verzorgen met zo min mogelijk overlast. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en als de klus is afgerond wordt alles weer netjes achtergelaten. Wilt u meer weten over renovatie en onderhoud van elektrische installaties? Neem dan contact met ons op. Bel 0299 - 42 10 24 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

 

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.