Retail

Mazurel verzorgt complete winkelinstallaties, bepaalt de elektrische infrastructuur, zorgt voor beveiligingsinstallaties en legt data- en computernetwerken aan. Van lichtpunt tot datanetwerk: Mazurel verzorgt de volledige elektrotechnische installaties voor de retail. 

Mazurel heeft veel ervaring in de groeiende retailmarkt. Wij hebben al vele winkelinstallaties verzorgd voor een groot aantal klanten, waaronder winkelketens als: Hunkemöller, Zeeman Textiel, Ecco, Nelson, Lucardi, Vero Moda, Oger Fashion in Nederland en België en de Nike Stores in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. Ook zijn wij betrokken bij grote projecten, zoals de verbouwing van winkelcentrum De Waag in Lelystad waar de gehele elektrische infrastructuur is aangepast en vervangen. 

Andere voorbeelden van grote projecten zijn de verbouwing van verschillende fitnesscentra van TrainMore, de installatie van een trafostation compleet met bekabeling voor een recyclingsbedrijf en het aanleggen van directe en indirecte verlichting in het luxe Duinlust Vitality Resort. In het laatste project hebben wij, uit 1926 stammende, armaturen van de lichtmasten uit het Olympisch Stadion in Amsterdam mogen installeren.

Internet installatie voor de retail

Andere werkzaamheden in deze markt zijn beveiligingsinstallaties, de aanleg van data- en computernetwerken en datacommunicatie. Het internet speelt een steeds belangrijkere rol en is inmiddels onmisbaar. Zo neemt ook de populariteit van de winkelzuil met toegang tot webshop toe.

Elke installatie is mogelijk

Wij draaien onze handen niet om voor een grote klus. Of dit nu in bestaande bouw of nieuwbouw is. Wij kunnen u altijd een passende oplossing geven voor installaties. Van lichtpunt tot datanetwerk: bij Mazurel kunt u voor alle installaties terecht. Wij stellen een plan op dat het beste past bij de situatie en werken volgens een strakke planning in samenwerking met bouwteams en projectbureaus. Wij bieden een totaalpakket voor het onderhouden en aanleggen van elektrotechnische installaties. 

Data installatie

In de retail wordt veel gecommuniceerd en wordt er gebruik gemaakt van diverse data-apparatuur. Hierbij kunt u denken aan de kassa, pinapparaat, telefonie, maar ook zuilen waarin een scherm wordt geplaatst. Op deze schermen kan de webshop worden getoond en kunnen medewerkers de voorraad checken en klanten direct producten bestellen. Mazurel verzorgt de aanleg van de data die nodig is om dit te realiseren. Wij zorgen ervoor dat alle datacommunicatie goed verloopt en goed wordt geïnstalleerd. 

Verlichting in de winkel

De verlichting is één van de belangrijkste aspecten in een winkel. Producten moeten mooi worden uitgelicht en het winkelend publiek moet de producten goed kunnen zien. Mazurel installeert in samenwerking met andere bedrijven de verlichting. Er wordt gezorgd voor een mooi lichtplan waarmee de winkel perfect wordt uitgelicht. Mazurel zorgt ervoor dat deze lichtpunten op de juiste plek worden geplaatst en goed werken. 

Duurzame installaties in de winkel

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en kunnen u dus altijd een voorstel doen dat duurzaam is en gericht op de toekomst. Daarmee ontlast u niet alleen het milieu, maar het is ook erg voordelig voor uw eigen bedrijfsvoering. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem voor een passend advies contact met ons op. Bel 0299 42 10 24 of stel uw vraag via ons contactformulier.

 

Onze klanten: 
Zeeman Textiel, Kijkshop, Hunkemöller, T-Mobile, Nelson Schoenen, Ecco Schoenen, Hobb's, van Dalen, Timberland, Vans, Scapino, Vero Moda, Jack & Jones, Only, Cool Cat, America Today, MS Mode, Sissy Boy, Taco Mundo, Oger Fashion in Nederland en Belgie, Nike Store Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel, winkelcentrum De Waag in Lelystad, TrainMore.

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.