Datacommunicatie

Een groot deel van onze communicatie vindt plaats via internet en telefoon. Daarom is het belangrijk dat uw data- en telefoonnetwerk up-to-date is. Dit kan zowel bedraad als draadloos worden aangelegd of met een combinatie van beide.

Een groot deel van onze communicatie vindt plaats via internet en telefoon. Het is daarom belangrijk dat uw data- en telefoonnetwerk up-to-date is. Dit kan zowel bedraad als draadloos worden aangelegd of met een combinatie van beide.

Datacommunicatie op kantoor

Op een kantoor is een datanetwerk erg uitgebreid met verdeelpunten, firewalls, patch panelen en servers. Het netwerk moet beschikbaar zijn voor een groot aantal gebruikers. Bedrade netwerken zijn voor dit zwaardere verkeer meer geschikt. Maar een goed draadloos netwerk op kantoor is zeker interessant. Bijvoorbeeld voor werknemers die niet plaatsgebonden zijn en veel rondlopen of draadloos internet als service voor uw klanten. Naast datacommunicatie op kantoor, leggen wij de bedrading ook aan voor andere markten.

Installatie van uw netwerk

Er komt dus nogal wat kijken bij de aanleg van een goed data- en WIFI-netwerk en telefoonnetwerk. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de installatie van uw netwerk. Samen met u bepalen we het gewenste aantal aansluitingspunten en de locaties daarvan. Wij zorgen voor de aanleg van de bekabeling en de afwerking ervan in de meterkast. Ook kunnen wij een draadloos netwerk voor u aanleggen. Heeft u al een datanetwerk liggen, maar voldoet deze niet meer aan uw wensen? Dan kunnen wij u adviseren over een uitbreiding of optimalisatie van uw netwerk. Mazurel Installatietechniek is er alleen voor het aanleggen van de bekabelingen en verhelpt storingen aan de bekabeling. Wij verhelpen geen storingen aan uw netwerk. 

Wilt u meer weten over aanleggen, uitbreiden of optimaliseren van uw data- of telefoonnetwerk? Neem dan contact met ons op! Bel 0299 42 10 24 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.