Over Mazurel Installatietechniek

Vakspecialist op het gebied van elektro- en installatietechniek

Mazurel Installatietechniek is een modern en dynamisch bedrijf met een inmiddels bekende naam in de retail. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van totale elektrische installaties en data installaties in nieuw te bouwen winkels en de verbouw van bestaande winkels. Daarnaast verzorgen wij installaties in woningen, appartementen en kantoren. Dit doen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Bij ons staat vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zoeken voor elke probleem de juiste oplossing. 

Wij werken in samenwerking met managementbureaus, maar ook rechtstreeks voor diverse ketens. Tegenwoordig werken wij ook in diverse verzorgingstehuizen voor de bekende Zorgcirkel in de regio. Een klein deel van onze werkzaamheden voeren wij ook uit in de particuliere sector, waaruit wij zijn ontstaan.

Totaalpakket 

Het team van Mazurel Installatietechniek bestaat uit 15 gedreven werknemers. Ons team biedt een totaalpakket voor het onderhouden en aanleggen van elektrotechnische installaties. Vanuit ons kantoor en magazijn in Purmerend voeren wij onze verschillende diensten uit voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt bij ons rekenen op professioneel advies, flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Mazurel Installatietechniek is VCA gecertificeerd en aangesloten bij de Uneto-VNI. De leveringsvoorwaarden die wij hanteren komen overeen met de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Snelle service en kennis

Onze kracht komt voort uit de korte lijnen waarmee wij werken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen in onze planning. In een (vaak) korte termijn moeten winkels worden verbouwd, gestript en omgebouwd tot moderne winkels. Dit gaat volgens een strakke planning in samenwerking met een bouwteam en projectbureau. 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij leren werken met krappe planningen en kunnen wij de installatie voor een (winkel)pand tot een mooi resultaat brengen. Ook in de zorgsector leveren wij een snelle service en hebben wij kennis van zaken. Wij worden onder andere ingeschakeld voor onderhoud aan noodverlichtingsinstallaties en het verzorgen van de bekabeling voor diverse systemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze diensten of neem een kijkje op onze referentiepagina. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0299 421 024 of maak gebruik van het contactformulier.