Zorg

Ook in de zorg zijn elektrotechnische installaties nodig. Wat dacht u van een communicatienetwerk, lichtinstallaties en beveiligingssytemen. Maar ook klimaatinstallaties om legionella besmetting te voorkomen. 

Op de zorgmarkt is Mazurel geen onbekende. Een goede elektrische infrastructuur, data- en communicatienetwerk zijn onmisbaar in de zorg. Dit vormt de basis voor verdere automatisering. Het personeel in de zorg wordt hiermee ontlast en heeft daardoor meer tijd voor de zorg zelf. De kwaliteit van de zorg gaat hierdoor omhoog. Wij verzorgen de aanleg van alle installaties, verzorgen het onderhoud ervan en verhelpen storingen.

Ook installaties voor de zorg thuis

Andere werkzaamheden die wij in de zorg verrichten zijn het aanleggen van lichtinstallaties en beveiligingssystemen. Daarnaast leggen wij zorgbewakingssystemen aan, zowel bij instellingen als bij mensen thuis. Wilt u een woning verbouwen of renoveren om deze geschikt te maken om als zorgwoning te dienen, dan kunt u ook bij ons terecht. Ook voor de verlichting in zorginstellingen kunt u bij Mazurel Installatietechniek terecht. Deze aangepaste verlichting is geschikt voor slechtzienden, de lichtinval en reflectie is aangepast en prettig voor de ogen. Dit doen wij in samenwerking met WMO. 

Duurzame installaties voor de zorg

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en kunnen u dus altijd een voorstel doen dat duurzaam is en gericht op de toekomst. Daarmee ontlast u niet alleen het milieu, maar het is ook erg voordelig voor uw eigen bedrijfsvoering. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem voor een passend advies contact met ons op. Bel 0299 42 10 24 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.