Erkend leerbedrijf

Leerwerkplekken voor studenten uit de omgeving Purmerend.

Mazurel is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij beschikken over een deskundige praktijkopleider, die zorgt voor de begeleiding van de leerlingen. Door studenten te helpen met opleiden, hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van het vakmanschap en de leerling. Leerlingen werken direct mee in ons bedrijf en wij betrekken de stagestudent bij het team.

Volledig meedraaien in ons bedrijf

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de vastgelegde kwaliteitscriteria. Wij bieden leerlingen een veilige en goede werkplek die aansluit bij de opleiding. De leerling draait volledig mee in het bedrijf en maakt kennis met de werkprocessen en de werkzaamheden die daarbij horen. De leerling krijgt een praktijkopleider toegewezen, deze praktijkopleider zal de leerling op de werkvloer opleiden en coachen. 

Mazurel staat vermeld op Stagemarkt.nl, bekijk hier ons profiel op de website. Daarnaast zijn wij door Kenteq erkend als leerbedrijf. Wij staan garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. De erkenning van Kenteq is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.  

Wil jij graag stage bij ons komen lopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier , bel naar 0299 42 10 24 of bekijk ons via stagemarkt.nl.