Utiliteitsbouw

Wij verzorgen diverse soorten installaties voor de utiliteitsbouw. Bij ons kunt u voor alle installaties terecht. 

Utiliteitsbouw is een overkoepelende term voor bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Een kantoor is een bekend voorbeeld, maar ook overheidsgebouwen zoals een gemeentehuis vallen onder de utiliteitsbouw. Daarnaast behoren grote zorginstellingen en ziekenhuizen ook tot de utiliteitsbouw.

Diverse installaties

Mazurel heeft veel ervaring op de retail- en zorgmarkt. Zo hebben wij al veel winkelinstallaties verzorgd en hebben wij verschillende fitnesscentra verbouwd. Wij draaien onze handen niet om voor een grote klus. Of dit nu in bestaande bouw of nieuwbouw is. Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden voor verschillende installaties. Van aansluitpunten tot groepenkasten en van bekabeling tot datacommunicatie: bij Mazurel kunt u voor alle installaties terecht. 

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en kunnen u dus altijd een voorstel doen dat duurzaam is en gericht op de toekomst. Daarmee ontlast u het milieu en het is natuurlijk ook erg voordelig voor uw eigen bedrijfsvoering. 

Wilt u meer weten over utiliteitsbouw? Neem dan contact met ons op! Bel 0299 42 10 24 of via ons contactformulier.

Certificatie

VCA
Techniek Nederland
Sterkin
KViNL

Meer informatie

Decoratieve verlichting gemonteerd

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Winkelinstallatie Stella fietsenwinkel in Leeuwarden. 

Wij hebben 18 winkels mogen installeren in Amsterdam The Style Outlets.