Betrouwbaar datanetwerk in uw bedrijfspand

Om uw bedrijfsprocessen goed te laten verlopen is een goed functionerend datanetwerk van groot belang. In veel gevallen zijn de kleinste aanpassingen al genoeg, in andere gevallen moet het gehele datanetwerk vernieuwd worden. Voor u en uw klanten is het erg prettig dat u op alle plekken in uw bedrijf een goede internet verbinding heeft.

Wifi-bereik optimaliseren

Datastromen worden steeds groter, we doen steeds meer met onze ICT en daarom wordt de huidige hardware veelal vervangen door nieuwe, snellere en betere apparatuur. Datzelfde geldt voor uw Wifi-bereik. 

U heeft het vast weleens ervaren, wel wifi maar geen verbinding. Erg vervelend natuurlijk. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om uw internetprovider op te bellen en de vraag hier neer te leggen. Deze hebben vaak wel een oplossing, maar deze oplossing is vaak beperkt of maar tijdelijk. Meestal verhelpt u dit soort problemen zonder hulp van uw provider al snel door de router of de modem tijdelijk te resetten.

We gaan er nu vanuit dat uw wifi nu wel werkt en u kunt internetten. Waarop zich alweer een volgend probleem voordoet. U heeft niet overal in uw bedrijfspand internet of u heeft hele slechte verbinding. In dat geval zijn er een tal van mogelijkheden om dit op te lossen, zoals een bereikvergroter, een toegangspunt, internet via stopcontacten (powerline) of een nieuwe router.

Een betrouwbaar netwerk 

Mazurel kan snelle en goedwerkende datasysteem aanleggen. Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd in het werken met kwaliteitscomponenten en kabels. Wij leggen uw datanetwerk aan. Let op: Mazurel is er niet voor verbindingsproblemen, wij leggen enkel het datanetwerk aan. Voor storingen met het internet moet u contact opnemen met uw provider.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een betrouwbaar datanetwerk in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0299 42 10 24.