Timberland winkel

Winkelinstallatie in Timberland winkel in het nieuwe Hoog Catharijne in Utrecht.

Voor de nieuwe Timberland winkel in het nieuwe Hoog Catharijne in Utrecht heeft Mazurel de winkelinstallatie verzorgd. Mooie producten moeten goed tentoongesteld en uitgelicht worden. Licht is de basis van de winkel en zorgt voor sfeer. Mazurel heeft de lichtinstallatie van de Timberland winkel aangelegd. Alle aansluitpunten en lichtpunten hebben wij verzorgd. Daarnaast hebben wij alle wandcontactdozen geplaatst.

Onmisbaar in een winkel is de data-installatie. Er zijn diverse installaties aangelegd om de apparatuur goed te laten werken. Hierbij kunt u denken aan de aansluitingen voor de kassa’s, pinapparaten en de WiFi. Wij verzorgen de volledige elektrische installatie in winkels. Daarnaast verzorgen wij na het verrichten van alle werkzaamheden een keuring van alle elektrische installaties, zodat u er zeker van bent dat alles goed werkt.

Wij kunnen diverse installatietechnieken toepassen in winkels en andere ruimtes. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.