Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Lichtinstallatie in diverse T-Mobile winkels.

Diverse installaties

In de winkels van T-Mobile is het belangrijk dat diverse aansluitpunten zich in de winkel bevinden. Er wordt veel gewerkt met schermen en je hebt uiteraard de telefoons die tentoongesteld staan en stroom nodig hebben. Mazurel heeft de bekabeling van diverse T-Mobile stores aangelegd. Daarnaast hebben wij voor de diverse schermen in de winkel en de kassasystemen de installatie verricht. De volledige data-installatie is door ons aangelegd.

Lichtinstallatie 

Naast elektrotechnische installaties hebben wij ook het lichtplan geïnstalleerd dat is opgesteld door Lumin Special Lighting. Licht is de basis van ieder pand en iedere winkel. Met een goed lichtplan kunnen producten goed worden uitgelicht. Mazurel verzorgde voor diverse T-Mobile winkels de lichtpunten en aansluitpunten. Daarnaast hebben wij ook wandcontactdozen aangelegd, zodat elektrische apparaten aangesloten kunnen worden. Van een simpele installatie tot uitgebreid netwerk: Mazurel regelt het!

Mazurel blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en technieken. Hierdoor kunnen wij u altijd goed van dienst zijn en zorgen wij ervoor dat de installaties volledig aan uw wensen voldoen.

Partnerstore Kalverstraat

Een project waarbij Mazurel diverse aansluitingen heeft mogen aanleggen is voor een T-Mobile Partnerstore in de Kalverstraat. Bekijk hieronder de video hoe dit in z’n werk is gegaan en wat het eindresultaat is.