Volledige installatie voor Sportschool Train More

Mazurel Installatietechniek heeft de aanleg van een volledige installatie verzorgd voor een sportschool van TrainMore. Hierbij heeft Mazurel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij de aangepaste lichtinstallatie, data-installatie en aansluitpunten aangelegd. 

Licht- en data-installatie

Licht is erg belangrijk voor de sfeer van een ruimte. Ook in de sportschool is licht erg bepalend. Mazurel heeft daarom voor TrainMore een passende lichtinstallatie aangelegd die goed aansluit op het concept en de uitstraling van TrainMore. Wij hebben gezorgd voor meerdere licht- en aansluitpunten.

Daarnaast hebben we ook wandcontactdozen aangelegd zodat elektrische apparaten zoals een crosstrainer of loopband gemakkelijk van energie kunnen worden voorzien. Ook de data-installatie is door Mazurel verzorgd. Zo hebben wij aansluitingen aangelegd voor het kassameubel, de pinapparaten en de wifi.

Benieuwd wat Mazurel voor uw sportschool, winkel of andere ruimte kan betekenen op het gebied van installatietechnieken? Of wilt u meer weten over alle andere mogelijkheden van Mazurel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.