Installatie van Kinderdagverblijf de Speelstede

Voor Stichting Eigen&Wijzer heeft Mazurel Installatietechniek B.V. in samenwerking met diverse partners een schitterend kinderdagverblijf gerealiseerd: De Speelstede in Maarssen.

Mazurel Installatietechniek kreeg de opdracht om de elektrische installaties te leveren en te monteren in Kinderdagverblijf de Speelstede te Maarssen. Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd om het kinderdagverblijf klaar te maken voor de kinderen en medewerkers. Zo hebben wij onder andere diverse aansluitpunten en de data-installatie aangelegd.

Verlichting 

De verlichting is één van de belangrijkste aspecten in het kinderdagverblijf. Mazurel installeert in samenwerking met andere bedrijven de verlichting. Er wordt gezorgd voor een mooi lichtplan waarmee alles perfect wordt uitgelicht. Mazurel zorgt ervoor dat deze lichtpunten op de juiste plek worden geplaatst en goed werken. 

Wij kunnen installaties voor u van A tot Z verzorgen. Wilt u meer weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.