Lid van Uneto-VNI

Uneto-VNI is een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Deze twee sectoren zijn van essentieel belang voor de Nederlandse economie. Zij zetten zich in voor een vitale marktpositie van de technische installatiesector en elektrotechnische detailhandel. Wanneer u ervoor kiest om in zee te gaan met een bedrijf dat lid is van Uneto-VNI, betekent dat u kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Uneto-VNI is een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Deze twee sectoren zijn van essentieel belang voor de Nederlandse economie. Zij zetten zich in voor een vitale marktpositie van de technische installatiesector en elektrotechnische detailhandel. Wanneer u ervoor kiest om in zee te gaan met een bedrijf dat lid is van Uneto-VNI, betekent dat u kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. De Nederlandse installatiebranche is redelijk divers en is actief in de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infrastructurele sector.

Certificering

Uiteraard willen klanten weten dat de reparaties en installaties door professionele en goed opgeleide werknemers worden uitgevoerd. Vandaar dat de leden van Uneto-VNI ervoor kiezen om de kwaliteit aantoonbaar te maken. Om dit steeds weer aantoonbaar te maken, krijgen alle bedrijven die lid zijn een jaarlijkse audit om zo de kwaliteit te waarborgen.

Mazurel is trotse eigenaar van de KvINL-erkenning Elektro laagspanningsinstallaties en de KvINL-erkenning Gasinstallaties. De technische eisen voor de elektrische laagspanningsinstallaties staan in de NEN 1010. Dit is de norm die in de bouwregelgeving geldt als wettelijk minimum veiligheidsniveau. Voor een stabiel en duurzaam energiesysteem is gas een belangrijke factor. Om gas veilig en efficiënt te kunnen blijven gebruiken zijn de wet- en regelgeving en normalisatie erg belangrijk.

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap

Als lid van Uneto-VNI richten wij ons op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van diverse installaties. Of het nu gaat om een utiliteitsproject, bedrijf of woning: u weet zeker dat u met Mazurel vakmanschap in huis haalt. Neem voor informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 42 10 24.