Het juiste intercomsysteem voor uw organisatie

U zult ze vast regelmatig tegenkomen of misschien maakt u er zelf wel gebruik van: intercomsystemen. Grote bedrijven, kantoor- en flatgebouwen, maar ook huizen maken er tegenwoordig intensief gebruik van. Deze systemen zorgen extern voor de veiligheid van uw organisatie.

Voor wie zijn intercomsystemen beschikbaar?

Een intercomsysteem is in feite voor iedereen beschikbaar. Intercomsystemen kunnen zowel gebruikt worden door eenvoudige huishoudens als grote bedrijven. Waar een huis in de meeste gevallen slechts over één toegangsdeur beschikt en daarom maar één optie heeft om aan te bellen, heeft een bedrijf vaak meerdere toegangsdeuren en zullen er daarom ook meerdere opties zijn om aan te bellen. Bijvoorbeeld: afdeling verkoop, expeditie of marketing.

Draadloos en bedrade intercomsystemen verkrijgbaar

De meeste intercomsystemen werken net als vele andere elektronische apparaten; via bedradingen. Deze systemen worden vaak door een installateur bij uw bedrijfspand aangebracht. Soms kan het voorkomen dat het aanleggen van een bedraad intercomsysteem bij uw bedrijfspand niet mogelijk is in verband met moeilijk begaanbare ruimtes. Hiervoor bestaan draadloze intercomsystemen, deze worden door middel van geluid voortgebracht. De intercom bij uw deur staat dan direct contact met de intercom in uw bedrijfspand.

Uw intercomsysteem vervangen

Intercomsystemen gaan niet eeuwig mee. Op een bepaald punt zal uw intercomsysteem vanwege vaker voorkomende storingen steeds meer onderhoudsbeurten nodig hebben. Mazurel adviseert u daarom om na verloop van tijd (circa 15 jaren) uw intercom te laten vervangen.

Wij helpen u graag

Bent u van plan een intercom aan te schaffen of wilt u uw intercom laten vervangen? Schroom niet om contact met Mazurel op te nemen. Wij kunnen u voorzien van een advies afgestemd op uw situatie, budget en uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 42 10 24.