Gebouwautomatisering in de zorg

Het onderwerp 'zorg’ is misschien wel één van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen jaren. Het tekort aan personeel en de samenwerking van elektronische apparaten zijn daarbij misschien wel twee van de belangrijkste aspecten. Een goede samenwerking van het elektronische, data- en communicatienetwerk is daarbij noodzakelijk. Dit netwerk vormt tenslotte de basis voor verdere automatisering binnen uw instelling.

Meet- en regeltechniek in de zorg

Het zal misschien niet het eerste zijn wat u opvalt wanneer u een zorginstelling binnen loopt, maar gebouwautomatisering is essentieel voor het behandelen van patiënten. Denk hierbij aan de thermostaat die de temperatuur tijdens de winter- en zomermaanden regelt, een drukknop die het gemakkelijker maakt voor mensen in een rolstoel om de deur te openen of de juiste lichtinval voor slechtzienden. Gebouwautomatisering is daarom essentieel voor het bieden van ondersteuning voor de verzorgers, hierdoor is er meer tijd voor de zorg zelf. De kwaliteit van de zorg gaat daardoor omhoog.

De juiste afstemming van uw meet- en regeltechniek in uw instelling

Mazurel maakt graag onderdeel uit van het ontwerp voor de inrichting van uw installaties. Mazurel regelt daarbij het onderhoud van uw meet-en regeltechnische installaties. Mazurel verzorgt de aanleg van alle installaties, het onderhoud daarvan en het verhelpen storingen. Mazurel levert de gehele gebouwautomatisering voor uw instelling. Met als doel: het voor de medewerkers en patiënten het een stuk aangenamer te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van een plan voor uw zorginstelling. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel via 0299 – 42 10 24.