Elektrische installaties voor bedrijven

Bijna alles is tegenwoordig afhankelijk van elektriciteit. Als de elektrische installatie het laat afweten, staat in de meeste bedrijven alles op non-actief. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat er niets aan de installatie mankeert. Zaken als computers, data- en internetvoorzieningen, alarmsystemen en camera’s moeten het 24 uur per dag doen. Kies daarom altijd voor kwaliteit.

Data- en internetinstallaties

Bij een kantoor of winkel vindt er veel communicatie plaats via het internet of telefoon. Een goed, snel en up-to-date netwerk is dus belangrijk. Deze netwerken kunnen zowel bedraad als draadloos aangelegd worden. Op kantoren zijn de datanetwerken vaak uitgebreider dan in winkels. Er zijn daar meer verdeelpunten, firewalls, patchpanelen en servers. Veel mensen moeten toegang hebben tot het netwerk en daarbij moet het ook nog snel werken. De bedrade versie is hier in de meeste gevallen het beste voor. Een draadloos netwerk is met name interessant voor werknemers die niet plaatsgebonden zijn.

In winkels in het belangrijk dat er naast de standaard aansluitingen ook een aansluiting is voor de elektrische apparatuur zoals kassa’s en de mogelijkheid om de webshop in de winkel te tonen. Hiervoor zijn ook een data-installatie en computernetwerk nodig.

Verlichtingen en vluchtroutes

Naast de bovengenoemde installaties verzorgt Mazurel ook de verlichting en vluchtroutes voor bedrijven. De verlichte vluchtroutes zijn er voor de veiligheid, zo kunt u door middel van deze routes snel naar buiten wanneer er een noodsituatie ontstaat.

Mazurel verzorgt de volledige elektrische installatie van A tot Z. Maar ook na installatie kunt u op ons rekenen. Zo hebben wij voor winkelinstallaties een speciale 24-uurs service en storingsdienst. Winkels met een storing of probleem kunnen altijd bij Mazurel terecht.

Heeft u vragen over de installaties of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 0299  42 10 24 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.