Winkelinstallatie voor Nelson

Mazurel Installatietechniek heeft de volledige nieuwe elektrische installaties voor diverse Nelson schoenenwinkels verzorgd.

Mazurel Installatietechniek heeft de volledige nieuwe elektrische installaties voor diverse Nelson schoenenwinkels verzorgd. Mazurel heeft hier onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: lichtinstallatie, data-installatie en het aanleggen van meerdere aansluitpunten. 

Werkzaamheden bij Nelson

Voordat wij de nieuwe installaties kon aanleggen moesten de verouderde installaties op de werkvloer eerst afgekoppeld en verwijderd worden. Na het afkoppelen en verwijderen konden de sloop- en bouwwerkzaamheden uitgevoerd worden. Vervolgens konden wij aan de slag met gepaste installaties voor de winkel van Nelson. Zo hebben wij de volledige data-installatie verzorgd, hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van de telefoon, pinapparaten en de kassa. Daarnaast hebben wij ook de aansluiting van de schakelaars, wandcontactdozen en vluchtverwijzing geplaatst.

Producten goed uitlichten

Voor een schoenenwinkel als Nelson is het belangrijk dat de schoenen goed en mooi tentoongesteld worden. Een goede uitlichting van de producten is daarbij een belangrijk onderdeel. Mazurel heeft diverse lichtpunten aangesloten, van hoofdverlichting tot speciale spots, die mooi op de schoenen schijnen.

Bij de afronding en oplevering van de installatie was één van onze monteurs aanwezig. Als er problemen zouden ontstaan, kon dit direct worden opgelost. Tot slot hebben wij het gehele pand van Nelson voorzien van beveiligingsapparatuur dat inbrekers buiten houdt. 

Meer weten over onze werkzaamheden?

Mazurel Installatietechniek regelt voor ieder bedrijfspand de gewenste installatie. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.